tag:blogger.com,1999:blog-3666730498951315777.post5926761764522539054..comments2023-11-11T15:28:44.139+02:00Comments on Ελληνων μαγειρεματα......: ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΩΝελληνων μαγειρεματαhttp://www.blogger.com/profile/00843121512163915391noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3666730498951315777.post-65397850569188705942016-10-22T12:47:56.080+03:002016-10-22T12:47:56.080+03:00Σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.Το βαζο σαφω...Σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.Το βαζο σαφως και πρεπει να ειναι αποστειρωμενο.Φανταζομαι σιγουρα θα μπορεις..Απλα στο φουρνο ανουν τελειβως ολα τα υγρα τους και αφυδατωνονταιελληνων μαγειρεματαhttps://www.blogger.com/profile/00843121512163915391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3666730498951315777.post-23099567476131280212016-07-08T00:50:00.692+03:002016-07-08T00:50:00.692+03:00Πολλά μπράβο, οι αναρτήσεις σας είναι εξαιρετικές,...Πολλά μπράβο, οι αναρτήσεις σας είναι εξαιρετικές,ειδικά στη στήλη συντήρησης τροφιμων. Το βάζο πρέπει να ειναι αποστειρωμένο; Μπορώ να το αποξηράνω στον ήλιο; Ευχαριστώ πολύyiannahttps://www.blogger.com/profile/10216137888250984078noreply@blogger.com