Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ



από την  Irini Patiloudi

Υλικά
-  κρεμμύδι
-  πιπέρια
-  μανιτάρια
-  ζαμπόν,
-  10-12 αυγά
-  250 γρ. γάλα
-  2 κουταλιές αλεύρι
-  ελαιόλαδο
-  αλάτι
-  πιπέρι
-  ρίγανη
-  τυρί 



Εκτέλεση
Οτι υλικά θέλετε μπορείτε να προσθέσετε, θα τα τσιγαρίσετε πρώτα, όπως κρεμμύδι, πιπέρια, μανιτάρια, ζαμπόν....
για ένα μεγάλο ταψί θέλουμε περίπου 10 με 12 αυγά, 250 γρ, γάλα και 2 κουταλιές αλεύρι για να δέσει, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά.....την διαμορφώνετε όπως και με ότι υλικά θέλετε απλά το τριμμένο τυρί να πάει από πάνω.....
ψήσιμο 30 με 35 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου