από την Αννα Σκορδίλη
Υλικά
- οβριές
- αγριοάσπαραγγα
- τυρί
τριμμένο
- αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Αφού μαζέψουμε τα σπαράγγια βάζοντας τα μέσα σε βρεγμένη πετσέτα να μην μαραθούν (είναι πολύ ευαίσθητα), βράζουμε νερό και τα πετάμε μέσα μόλις αρχίσει ο βρασμός για 3-4 λεπτά.
Αφού μαζέψουμε τα σπαράγγια βάζοντας τα μέσα σε βρεγμένη πετσέτα να μην μαραθούν (είναι πολύ ευαίσθητα), βράζουμε νερό και τα πετάμε μέσα μόλις αρχίσει ο βρασμός για 3-4 λεπτά.
Τα βγάζουμε τα στραγγίζουμε
και τα ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λαδάκι. Έχουμε χτυπήσει τα αυγά
με το τυρί και το αλατοπίπερο και τα περιχύνουμε πάνω στα σπαράγγια.
Ψήνουμε
την ομελέτα μας ως συνήθως.
Η γεύση τέλεια...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου