από τη Βούλα Χατζηευστρατίου
Υλικά
- 1 κούπα ηλιέλαιο
- 1 κούπα βούτυρο
- 1 κούπα κεφαλοτύρι
- αλάτι
- αλεύρι όσο πάρει
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι σακούλας
- 1 κούπα ηλιέλαιο
- 1 κούπα βούτυρο
- 1 κούπα κεφαλοτύρι
- αλάτι
- αλεύρι όσο πάρει
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι σακούλας
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε προσθέτοντας στο τέλος το αλεύρι. Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει η ζύμη περίπου 1 ώρα.
Κατόπιν πλάθουμε τα μπισκότα μας και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 190 βαθμούς
Ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε προσθέτοντας στο τέλος το αλεύρι. Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει η ζύμη περίπου 1 ώρα.
Κατόπιν πλάθουμε τα μπισκότα μας και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 190 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου