από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- λεπτοκομμένα φιλετάκια χοιρινά (περίπου 0,5 εκατοστά το πάχος)
- 1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- σκόρδα σε λεπτά φετάκια
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι
- 1 φλιτζάνι ξύδι
- 1 φλιτζάνι κρασί
Εκτέλεση
Έχουμε κόψει τα φιλετάκια λεπτά.
Τα αλατίζουμε και τα πιπερώνουμε.
Τα αλευρώνουμε.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.
Μέσα σε μια κατσαρόλα πλατιά βάζουμε μια στρώση από τα φιλετάκια.Ρίχνουμε από πάνω μαϊντανό και λεπτά κομμένα σκόρδα.
Ξαναβάζουμε άλλη στρώση από φιλετάκια και ρίχνουμε πάλι μαϊντανό και σκόρδα.
Ρίχνω το λάδι από το τηγάνι αφού το σουρώσω και προσθέτω το ξύδι και το κρασί.
Το βράζω σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Υλικά
- λεπτοκομμένα φιλετάκια χοιρινά (περίπου 0,5 εκατοστά το πάχος)
- 1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- σκόρδα σε λεπτά φετάκια
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι
- 1 φλιτζάνι ξύδι
- 1 φλιτζάνι κρασί
Εκτέλεση
Έχουμε κόψει τα φιλετάκια λεπτά.
Τα αλατίζουμε και τα πιπερώνουμε.
Τα αλευρώνουμε.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.
Μέσα σε μια κατσαρόλα πλατιά βάζουμε μια στρώση από τα φιλετάκια.Ρίχνουμε από πάνω μαϊντανό και λεπτά κομμένα σκόρδα.
Ξαναβάζουμε άλλη στρώση από φιλετάκια και ρίχνουμε πάλι μαϊντανό και σκόρδα.
Ρίχνω το λάδι από το τηγάνι αφού το σουρώσω και προσθέτω το ξύδι και το κρασί.
Το βράζω σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου