από τον Άγγελο Κουκούλη
Υλικά
-6 πατάτες μεσαίου μεγέθους -2 – 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες -2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο -30 γρ βούτυρο -αλάτι -πιπέρι -λαδόκολλα
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε σε ροδέλες χωρίς όμως να ξεχωρίσουμε την πατάτα.
Τις ρίχνουμε σε βραστό νερο και τις αφήνουμε για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα και βάζουμε ανάμεσα στις ροδέλες σκόρδο σε φετάκια και τις αλατοπιπερώνουμε προσθέτοντας και λίγη πάπρικα καπνιστή.
Ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο, .
Ψήνουμε τις πατάτες στους 220 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Υλικά
-6 πατάτες μεσαίου μεγέθους -2 – 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες -2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο -30 γρ βούτυρο -αλάτι -πιπέρι -λαδόκολλα
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε σε ροδέλες χωρίς όμως να ξεχωρίσουμε την πατάτα.
Τις ρίχνουμε σε βραστό νερο και τις αφήνουμε για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα και βάζουμε ανάμεσα στις ροδέλες σκόρδο σε φετάκια και τις αλατοπιπερώνουμε προσθέτοντας και λίγη πάπρικα καπνιστή.
Ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο, .
Ψήνουμε τις πατάτες στους 220 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου