από την Ελένη Κοσμοπούλου
Υλικά
- ½ κιλό γιδοτύρι
- 1 πιπεριά πράσινη - 2 αυγά - 1 κεσεδάκι γιαούρτι εγώ έβαλα πρόβειο - 200 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου - 1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση Ανακατεύουμε .
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ρίχνουμε το περιεχόμενο και πασπαλίζουμε με μπόλικο σουσάμι
.
Ψήνω για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου