από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- πατάτες κομμένες για τηγάνισμα
- αυγά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ένα κλαδάκι δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Έχουμε κόψει τις πατάτες για τηγάνισμα.
Μόλις κάψει το λάδι ρίχνουμε το δεντρολίβανο και το σκόρδο στο λάδι.
Το αφαιρούμε και μέσα σε αυτό το λάδι ψήνουμε τις πατάτες.
Βγάζουμε τις πατάτες και έχουμε χτυπήσει τα αυγά με ένα πιρούνι.
Σε τηγάνι ρίχνουμε τις πατάτες και από πάνω τα αυγά.
Όταν ψηθεί το αυγό σερβίρουμε το φαγητό
Υλικά
- πατάτες κομμένες για τηγάνισμα
- αυγά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ένα κλαδάκι δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Έχουμε κόψει τις πατάτες για τηγάνισμα.
Μόλις κάψει το λάδι ρίχνουμε το δεντρολίβανο και το σκόρδο στο λάδι.
Το αφαιρούμε και μέσα σε αυτό το λάδι ψήνουμε τις πατάτες.
Βγάζουμε τις πατάτες και έχουμε χτυπήσει τα αυγά με ένα πιρούνι.
Σε τηγάνι ρίχνουμε τις πατάτες και από πάνω τα αυγά.
Όταν ψηθεί το αυγό σερβίρουμε το φαγητό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου