ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- σαλιγκάρια
- ελαιόλαδο
- σπανάκι
- τσουκνίδες
- κρεμμυδάκια πράσινα
- δυόσμος
- αγριομάραθο
- παζιά
- λάπατα
- πάπρικα καπνιστή
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι
και προσθέτουμε τα χόρτα.
Αφού πάρουν μια βράση και αρχίζουν να μαραίνονται, προσθέτουμε και τα
σαλιγκάρια μας.
Ρίχνουμε 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό ζεστό και αλατοπιπερώνουμε.
Αφήνουμε το φαγητό να βράσει και
σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου