Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

από την Γιάννα Παρασχοπούλου
 
Υλικά
-  σαλιγκάρια
-  ελαιόλαδο
-  σπανάκι
-  τσουκνίδες
-  κρεμμυδάκια πράσινα
-  δυόσμος
-  αγριομάραθο
-  παζιά
-  λάπατα
-  πάπρικα καπνιστή
-  αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με  το λάδι και προσθέτουμε τα χόρτα.


Αφού πάρουν μια βράση και αρχίζουν να μαραίνονται, προσθέτουμε και τα σαλιγκάρια μας. 


Ρίχνουμε 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό ζεστό και αλατοπιπερώνουμε.
Αφήνουμε το φαγητό να βράσει και σερβίρουμε

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου