από την Despoina Maraki
Ετοιμάζουμε
τη ζύμη μας (η συνταγή υπάρχει στο αρχείο ψωμί με προζύμι)και αφήνουμε να ξεκουραστεί
για καμία ώρα ,στη συνέχεια κόβουμε κομμάτια όσο ένα καρύδι
Πλάθουμε κορδόνια
και τα αραδιάζουμε σε μια λαμαρίνα αφού τα περάσουμε με ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε
με μεμβράνη και τα αφήνουμε κάπου ζεστά να φουσκώσουν.
Παίρνουμε ένα-ένα κορδόνι
χωρίς να το ξαναζυμώσουμε και κόβουμε με ένα μαχαίρι σε 3-4 κομμάτια πιάνουμε
το κάθε κομμάτι και τεντώνουμε ώστε να επιμηκυνθεί ομοιόμορφα, βουτάμε σε νερό
και ρολάρουμε στο σουσάμι ,
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 20-30 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου