Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΡΙΓΑΝΑΤΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- λουκάνικα χωριάτικα
- λάδι
- ρίγανη
- ξύδι


Εκτέλεση

Χαράζουμε τα λουκάνικα σε φέτες.



Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε τα λουκάνικα.
Τα ψήνουμε από όλες τις πλευρές αφού πρώτα ρίξουμε την ρίγανη.



Τα σβήνουμε με ξύδι και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Το μεζεδάκι μας έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου