από την Anatoly
Fotiadou
Υλικά
- 3-4 κολοκυθάκια τριμμένα
- 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 4 αυγά
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 1 κούπα γάλα
- , 2 κούπας αλεύρι
- 400 γρ φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
- άνηθος ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Κτυπάω με το σύρμα τα αυγά, προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά
και ανακατεύω.
Ρίχνω σε καλά βουτυρωμένο πυρέξ, ψήνω στους 180 για 1 ώρα
περίπου, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Αφήνω να κρυώσει λίγο πριν κόψω
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου