από την Eleni Vasilopoulou
Υλικά
- 1kg χοιρινό
άπαχο
- 3-4 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 4 μεγάλες ντομάτες σε κυβάκια
- 1 κουταλιά της
σούπας κοπανισμένο κόλιανδρο
- 1 ποτήρι του κρασιού κρασί κόκκινο κατά
προτίμηση.
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε ελαιόλαδο σε πλατιά κατσαρόλα (όχι πολύ ) και
όταν κάψει ρίχνουμε τα κομματάκια του χοιρινού.
Τα γυρίζουμε μερικές φορές και προσθέτουμε τα κρεμμύδια
να γυαλίσουν προσθέτουμε τον κόλιανδρο, σβήνουμε με το κρασί και τέλος τη
ντομάτα , αλάτι και πιπέρι
καλή επιτυχία .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου