ΚΑΠΑΡΗ ΤΟΥΡΣΙ
από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- 1 ½ κιλό κάπαρη
- 250 ml περίπου νερό
- 1 ποτηράκι κρασιού περίπου ξύδι (αν είναι δυνατό
δεν θέλει περισσότερο)
- 2-3 κουταλιές αλάτι
Εκτέλεση
Αφού ξεπικρίσουμε την κάπαρη με μπόλικα νερά.....(θέλει
4-5 μέρες)
Θα την βάλουμε μέσα σε αποστειρωμένα βάζα, θα βράσουμε
ξύδι θα ρίξουμε χοντρό αλάτι και νερό και θα ρίξουμε μέσα σε κάθε βάζο.
Θα κλείσουμε
καλά θα τα γυρίσουμε ανάποδα και όταν κρυώσουν θα αποθηκεύσουμε για πάσα χρήση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου