από τον Βασιλη Παγωναρη
Υλικά
- 500 γρ κρέμα γάλακτος
- 200 γρ Φιλαδέλφεια τυρί
- 1 ζαχαρούχο
καραμελωμένο
- 200 γρ πραλίνα
- 32
πτιμπερ μπισκότα.
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ για λίγο, ισα - ισα να αφρατέψει.
Ομογενοποιούμε με τη σαντιγί με απαλές κινήσεις. Σε
ένα ταψί απλώνουμε 16 μπισκότα και από πάνω
τη κρέμα. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.
Βάζουμε το παγωτό στη κατάψυξη
για 5 ώρες περίπου. Κόβουμε το παγωτό στα μπισκότα και σερβίρουμε.
Ξέχασα να πω
ότι στο ταψί στρώνουμε μεμβράνη και μετά
θα τυλίξουμε από πάνω. Το κάνουμε αυτό για να μην κολλήσει το παγωτό στο ταψί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου