από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
-ρύζι κίτρινο
- πιπεριές, πράσινες, κόκκινες, κίτρινες
- αγγουράκι
- κρεμμύδι
- μαϊντανό
- μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- ξίδι
- ντομάτα
- διάφορα τουρσιά( αγγουράκια, πιπερίτσες)
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι σε
μπόλικο αλατισμένο νερό. Όταν γίνει το σουρώνουμε και το ξεπλένουμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ρύζι καλά στραγγισμένο και
προσθέτουμε την μουστάρδα. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Εν τω μεταξύ έχουμε ψιλοκόψει όλα τα λαχανικά. Προσθέτουμε κάθε ένα λαχανικό και ανακατεύουμε . Στο τέλος
αλατοπιπερώνουμε , ρίχνουμε και ελάχιστο ξίδι
και το λάδι.
Σερβίρεται κρύο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου