από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- καρότα
- φέτα
- λάδι
-αλάτι
- ζάχαρη
- κόλιανδρο
- γλυκάνισο
- κύμινο
- πιπέρια διάφορα σε κόκκους
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει.
Προσθέτουμε λίγη ζάχαρη και λίγο αλάτι και τα βράζουμε κανένα 10λεπτο έως να αρχίσουν κάπως να μαλακώνουν.
Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν από τα υγρά τους.
Όταν στραγγίξουν τα κόβουμε λοξά και τα αφήνουμε σε μια άκρη.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι να κάψει και ρίχνουμε τα πιπέρια το κόλιανδρο το γλυκάνισο το κύμινο να κάψουν για να βγάλουν τα αρώματα τους.
Προσθέτουμε τα καρότα και ανακατεύουμε συνεχώς για να πάρουν το άρωμα αλλά και για να σωταριστούν.
Όταν είναι έτοιμα τα αδειάζουμε σε μια πιατέλα και τους ρίχνουμε την φέτα θρυμματισμένη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου