Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΙΚ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ-ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΖΑ


από την Evagelia Kleanthi

Υλικά
-  1 ½  κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φακελάκι μαγιά
-  1 κούπα ελαιόλαδο
- 3 αυγά
- ½  κούπα γάλα
- 1 κούπα γραβιέρα τριμμένη
- ½  κούπα φέτα σε κύβους
- ½  κούπα πάριζα κομμένη σε κύβους
- ψιλοκομμένο δυόσμο όσο θέλουμε
- ψιλοκομμένη πιπεριά
- λίγο αλάτι
- πιπέρι.

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μαγιά  Προσθέτουμε τα αυγά το γάλα το λάδι τη γραβιέρα ,φέτα, πάριζα , δυόσμο, πιπεριά.
Όλο αυτό το μίγμα το αδειάζουμε σε φορμάκια βουτυρωμένα και αλευρωμένα

 Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 0 περίπου 25 -30 λεπτά. Κάνουμε το τεστ με την οδοντογλυφίδα για να δούμε αν ψήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου