από τον Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- γαρίδες καθαρισμένες κατεψυγμένες
- σουσάμι
- αυγό
- αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
Χτυπάμε το αυγό.
Αφού αλατοπιπερώσουμε τις γαρίδες,τις περνάμε πρώτα από το αλεύρι,τις βουτάμε στο αυγό και μετά τις πανάρουμε με σουσάμι.
Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Συνοδεύονται με μαγιονέζα η σάλτσα κοκτέϊλ (μαγιονέζα με κέτσαπ ανακατεμένο).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου