από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου
- ντομάτες 2
- κρεμμύδι 1
- σκόρδο μια σκελίδα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα και τα αλατοπιπερώνουμε.
Τα βάζουμε στο ταψί.
Χτυπάμε στο μούλτι τις ντομάτες το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Περιχύνουμε τα φιλέτα με τον χυμό που φτιάξαμε και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Ρίχνουμε το λάδι και το ψήνουμε στο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου