από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- ½ κούπα καρύδια
- 3 κουταλιές λιναρόσπορο
- 4 κούπες φύλλα μαϊντανού
- 2 σκελίδες σκόρδο
-1 κουταλιά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1/3 της κούπας τριμμένη παρμεζάνα
- ¾ κουταλάκι χοντρό αλάτι
- ¼ κουταλάκι
πιπέρι
Eκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο. Kαβουρδίζουμε τα καρύδια για 5 λεπτά περίπου.
Eκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο. Kαβουρδίζουμε τα καρύδια για 5 λεπτά περίπου.
Σε ένα μπλέντερ, βάζουμε τα καρύδια και τους
λιναρόσπορους και τα δουλεύουμε για 1 λεπτό περίπου, μέχρι να θρυμματιστούν.
Προσθέτουμε το μαϊντανό, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, την
παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν αφράτος
πουρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου