από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- βρώμη 200 γραμμάρια
- δαμάσκηνα αποξηραμένα ψιλοκομμένα
- κράνμπερις
- κράνμπερις
- αμύγδαλα 1/2 κούπα
- φουντούκι 1/3 κούπας
- μέλι 100 γραμμάρια
- ζάχαρη 3-4 κουταλιές της σούπας
- ζάχαρη 3-4 κουταλιές της σούπας
- λάδι 100 γραμμάρια
- κανέλα 1 κουταλάκι του γλυκού
- κανέλα 1 κουταλάκι του γλυκού
Εκτέλεση
Σε μεγάλο μπόλ ανακατεύουμε τα δημητριακά και τους ξηρούς καρπούς.
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε την κανέλα την ζάχαρη και το μέλι.
Στρώνουμε στο ταψάκι την λαδόκολλα φροντίζοντας να προεξέχει από τα πλαϊνά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου