από τον Ιωαννη Τριφύλλη
Υλικά
-3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-1 φλιτζάνι βιτάμ(λιωμένο)
-200 γρ γιαούρτι
1 αυγό
-2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
-1 κουταλάκι κοφτό αλάτι
-λίγο πιπέρι
-1/2 φλιτζάνι τυρί κεφαλοτύρι
-1/2 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
-3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-1 φλιτζάνι βιτάμ(λιωμένο)
-200 γρ γιαούρτι
1 αυγό
-2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
-1 κουταλάκι κοφτό αλάτι
-λίγο πιπέρι
-1/2 φλιτζάνι τυρί κεφαλοτύρι
-1/2 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε
όλα τα υλικά μας και τα κάνουμε μια ζύμη που να μην κολλά στα χέρια μας.
Παίρνουμε λίγη ποσότητα από την ζύμη την πλάθουμε σε μπαλάκι και μετά την πλαταίνουμε με το χέρι μας.
Παίρνουμε λίγη ποσότητα από την ζύμη την πλάθουμε σε μπαλάκι και μετά την πλαταίνουμε με το χέρι μας.
Τα αλείφουμε με ασπράδι αυγού και προαιρετικά
ρίχνουμε λίγο σουσάμι.
Τα βάζουμε σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς
Τα βάζουμε σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς
Η συνταγή αναφέρει για 20 λεπτά αλλά
χρειάστηκε περισσότερος χρόνος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου