από τη Γιάννα Παρασχοπούλου
Yλικά
- Πιπεριές μπίλια
- Τυρί φέτα
- Ελαιόλαδο
- Πιπέρι
- Σκόρδο
Εκτέλεση
Αφού
αδειάσουμε τις πιπεριές τις ζεματίσουμε για 3-4 λεπτά. Τις αφήνουμε να
στραγγίσουν και ετοιμάζουμε την γέμιση
Τρίβουμε με το χέρι μας την φέτα και προσθέτουμε το σκόρδο
περασμένο από την πρέσα, το πιπέρι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Γεμίζουμε τις πιπεριές και τις αραδιάζουμε σε γυάλινο βάζο.
Σκεπάζουμε με ελαιόλαδο .
Είναι άριστος μεζές για το τσιπουράκι μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου