Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


από την Ipokampos Giota

Υλικά

- ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
- φρέσκο και ξερό κρεμμυδάκι τριμμένο
- τυρί κίτρινο και φέτα
- 1 αυγό
- αλάτι
- πιπέρι
-  δυόσμος
-  1 κουτάλια πάστα πικάντικης πιπεριάς με φέτα
- όσο αλεύρι πάρει
- ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ενώνουμε όλα τα υλικά με τελευταίο το αλεύρι, μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός.
Ζεσταίνουμε λάδι στο τηγάνι και παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ρίχνουμε μέσα.

Μόλις κοκκινίσει και από τις 2 πλευρές απλώνουμε σε χαρτί κουζίνας και μετά τους καταβροχθίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου