Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΙΕΣ ΑΧΑΡΑΚΤΕΣ


από τη Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- ελιές
- αλάτι χοντρό
- λεμόντοζου(κιτρικό οξύ)

Εκτέλεση


Πλένουμε τις ελιές και όπως είναι τις βάζουμε σε μπουκάλια, προσθέτοντας άλμη και λίγο λεμόντοζου. 
Κάθε μέρα ανοιγοκλείνουμε το καπάκι για να  φεύγει το αέριο που σχηματίζεται κατά την ζύμωση.  
Όταν σταματήσει  η ζύμωση κλείνουμε καλά το καπάκι και τις αφήνουμε στην ησυχία τους.

Αργούν να γίνουν, αλλά γίνονται υπέροχες!!!!!
Φέτος τρώμε τις περυσινές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου