από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υλικά
- 1 πακέτο ριγκατόνι
- ζαμπόν
γαλοπούλας
- κασέρι Μυτιλήνης και γκούντα
- 2 κρέμες γάλακτος
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα σουρώνουμε.
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν
και το προσθέτουμε στα μακαρόνια.
Βάζουμε και τα τυριά μας και ανακατεύουμε
καλά.
Στο τέλος προσθέτουμε χωρίς να ανακατέψουμε τις κρέμες γάλακτος και
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2000
Δεν το αφήνουμε να ροδίσει πολύ, επειδή όταν
θα το κόψουμε, θα πρέπει να είναι υγρό από μέσα και να χύνονται τα τυριά στο
πιάτο μας!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου