από την Πηνελοπη Καπαγεριδου
Υλικά
Υλικά
- 200 γρ κουβερτούρα
- 100 γρ βρώμη
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 κουταλάκι κανέλα
Εκτέλεση
Κόβουμε τα καρύδια σε χοντρά κομμάτια.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την βρώμη,
ανακατεύοντας καλά.
Προσθέτουμε το μέλι, την κανέλα και τα καρύδια και
ενσωματώνουμε.
Σε μικρό τετράγωνο ταψάκι στρώνουμε βρεγμένη
λαδόκολλα,
απλώνουμε επάνω το μείγμα
και το ισιώνουμε με την ανάποδη ενός κουταλιού,
ώστε να έχει παντού το ίδιο πάχος.
Το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα να
κρυώσει
και να σταθεροποιηθεί.
Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε κομμάτια
και τα φυλάμε σκεπασμένα στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου