Υλικά
- 1 μεγάλο ψιλοκομμένο
κρεμμύδι
- 3-4 σκελίδες σκόρδου
- λάδι
-1 μπρόκολο
- 1 ποτηράκι ούζο
- γαρίδες
- αλατοπίπερο
- καυτερές πιπεριές
(προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι
με το σκόρδο σε λάδι . Προσθέτουμε τις φουντίτσες από ένα μπρόκολο και
σοτάρουμε σε δυνατή θερμοκρασία.
Σβήνουμε με ένα ποτηράκι ούζο και αφού εξατμιστεί προσθέτουμε
λίγο νερό.
Τα βράζουμε 5 λεπτά και
προσθέτουμε τις γαρίδες, αλατοπίπερο και όποιος αντέχει καυτερό.
Σε 10 λεπτά έτοιμο!!!!!!
Συνοδεύει ρύζι η ζυμαρικό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου