από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- μελιτζάνα φλάσκα κομμένη στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες
- αλάτι
- γάλα
- αλεύρι
- λάδι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε την μελιτζάνα την κόβουμε στην μέση και μετά σε λεπτές φέτες.
Τις αλατίζουμε και περιμένουμε κανένα μισάωρο να ξεπικρίσουν.
Τις ξεπλένουμε,τις στραγγίζουμε και τις βουτάμε σε γάλα.
Τις αλευρώνουμε.
Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τις σερβίρουμε με σκορδοστούπι με καρύδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου