από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- 6 φύλλα κρούστας
- 1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι
ψιλό
- βιτάμ
- φέτα χοντροκομμένη και ότι άλλο τυρί θέλουμε
- 10 φέτες μπέικον
- 5 αυγά
- 1 ½ ποτήρι γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση
Βράζουμε το μακαρονάκι και το κρυώνουμε. Προσθέτουμε το
γάλα τα αυγά τα τυριά το μπέικον και λίγο βιτάμ λιωμένο.
Βουτυρώνουμε καλά μια
φόρμα και στρώνουμε τα 4 φύλλα (βουτυρωμένα) προσέχοντας να καλύψουμε καλά το
κέντρο της φόρμας.
Ρίχνουμε το μείγμα μακαρονιών,
γυρίζουμε τα φύλλα που
περισσεύον στις πλευρές της φόρμας και σκεπάζουμε με τα δύο φύλλα.
Βουτυρώνουμε πολύ καλά και
ψήνουμε στους 200 0 περίπου για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου