από την Vassiliki
Nomikou
Υλικά
- κρέας από αρνί
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια
- λάδι για τσιγάρισμα
- άνηθο
- αλάτι-πιπέρι
- 1 ποτήρι κρασί
- 2-3 αυγά
- χυμό από 1-2 λεμόνια
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες . Το σοτάρουμε με το λάδι και
αν είναι αρκετό το σοτάρουμε σε δόσεις.
Προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι και μετά τα πράσινα
κρεμμύδια.
Όταν σοταριστούν μαζί τα σβήνουμε με το κρασί.
Αφού εξατμιστεί το
αλκοόλ προσθέτουμε ζεστό νερό , αλατοπίπερο .
Βράζουμε το φαγητό μας μέχρι να γίνει σχεδόν.
Προς το τέλος προσθέτουμε και τις αγκινάρες, φρέσκες η
κατεψυγμένες και τα μυρωδικά μας.
Όταν ετοιμαστούν κι αυτές κάνουμε το
αυγολέμονο και το ρίχνουμε στο φαγητό μας. Σερβίρουμε και καλή μας όρεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου