Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ



από την Eleni Kariofilli

Υλικά

- 200 γραμμάρια καβουρμάς βοδινός
- 5- 6 μανιτάρια σε φέτες
- 2 ντομάτες σε κύβους
- φέτα χοντροκομμένη
- 4 αυγά


Εκτέλεση

Σωτάρουμε τα μανιτάρια και προσθέτουμε τον καβουρμά.
Μόλις ο καβουρμάς <<σπάσε>>προσθέτουμε την τομάτα και σωτάρουμε για να σωθεί το ζουμάκι απ¨ο την ντομάτα και να μείνει το λάδι.
Ρίχνουμε την φέτα και τα αυγά χτυπημένα.
Ανακατεύουμε καλα να ενωθούν τ υλικά με το αυγά.
Είναι έτοιμα όταν ψηθούν τα αυγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου