από την Ευαγγελια Βανιωτη
Υλικά
- 1 ½ κιλό καθαρή μάζα πορτοκάλια
- 300 γρ νερό
- 1 ½ κιλό ζάχαρη
- 8-10 γαρύφαλλα
- ½ λεμόνι, τον
χυμό του
Εκτέλεση
Βράζουμε τα πορτοκάλια
και την επόμενη αφού κρυώσουν καλά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας.
Βράζουμε μέχρι να
δέσει το γλυκό μας.
Αποστειρώνουμε στον φούρνο τα βάζα μας στους 100 0
και τα γεμίζουμε.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου