Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- ψιλοκομμένο κοτόπουλο που έχει μείνει είτε ψητό είτε βραστό
- 1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
- μαγιονέζα όσο χρειάζεται
- αλάτι
- πιπέρι



Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια τα αγγουράκια και τον μαϊντανό.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι .



Προσθέτουμε την μαγιονέζα και ενώνουμε τα υλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου