Υλικά
- 2 συσκευασίες σφολιατίνια
- 2 φακελάκια κρέμα για μιλφέιγ
- 2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής
- λίγη άχνη
Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα για μιλφέιγ με γάλα και την αφήνουμε στην
άκρη.
Το ίδιο κάνουμε και με την κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Σ ένα ταψί η πλαστικό δοχείο, στρώνουμε μία σειρά
σφολιατίνια, την κρέμα για μιλφέιγ ξανά
σφολιατίνια , κι από πάνω την κρέμα
ζαχαροπλαστικής .
Βάζουμε το γλυκό στην
κατάψυξη να παγώσει.
Αφού παγώσει
κόβουμε σε κομμάτια και ρίχνουμε τριμμένα σφολιατίνια με άχνη
Την επομένη μέρα το τρώμε!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου