Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΛΦΕΙΓ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ


από τον Tasos Enepekogloy

Υλικά
- 2 συσκευασίες σφολιατίνια
-  2 φακελάκια  κρέμα για μιλφέιγ
-  2 φακελάκια  κρέμα ζαχαροπλαστικής
- λίγη άχνη

Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα για μιλφέιγ με γάλα και την αφήνουμε στην άκρη.


Το ίδιο κάνουμε και με την κρέμα ζαχαροπλαστικής.


Σ ένα ταψί η πλαστικό δοχείο, στρώνουμε  μία σειρά σφολιατίνια,  την κρέμα για μιλφέιγ ξανά σφολιατίνια , κι από πάνω την  κρέμα ζαχαροπλαστικής  . 


Βάζουμε το γλυκό στην κατάψυξη  να παγώσει. 


Αφού παγώσει κόβουμε σε κομμάτια και ρίχνουμε τριμμένα σφολιατίνια με άχνη



Την επομένη μέρα το τρώμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου