Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- λεπτά φιλετάκια χοιρινά
- σκόρδο λιωμένο ανάλογα με τα γούστα μας
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι 
- πιπέρι
- γραβιέρα κομμένη χοντρά σε λωρίδες
- κονιάκ
- λάδι
- νερό
- λίγο κόρν φλάουρ για το δέσιμο της σάλτσας


Εκτέλεση

Χτυπάμε τα φιλετάκια.
Τα αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε πάνω το λιωμένο σκόρδο και τον μαϊντανό.
Βάζουμε την γραβιέρα και τα τυλίγουμε σε ρολάκια.
Τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και σωτάρουμε τα ρολάκια.
Μόλις πάρουν χρώμα τα σβήνουμε με το κονιάκ.
Προσθέτουμε το νερό ζεστό και χαμηλώνοντας την φωτιά αφήνουμε να ψηθούν.
Δένουμε την σάλτσα μας με το κόρν φλάουρ και το φαγητό μας είναι έτοιμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου