από την Ευαγγελία Βανιώτη
Υλικά
- 800 γραμμάρια αλεύρι ζέας
- 200 γραμμάρια χωριάτικο κίτρινο αλεύρι
- 2 φακελάκια μαγιά
- 2 κουταλάκια αλάτι
- 5-6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 680 γραμμάρια νερό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας από το βράδυ.
Αφήνουμε να μείνει στο ψυγείο 12 ώρες.
Την άλλη μέρα σε γάστρα που την έχουμε προθερμάνει για μισή ώρα στους 250 βαθμούς βάζουμε το ζυμάρι μας.
Το ψήνουμε μισή ώρα σε αντιστάσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου