Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΨΩΜΙ ΖΕΑΣ ΑΖΥΜΩΤΟ



από την Ευαγγελία Βανιώτη

Υλικά

- 800 γραμμάρια αλεύρι ζέας
- 200 γραμμάρια χωριάτικο κίτρινο αλεύρι
- 2 φακελάκια μαγιά
- 2 κουταλάκια αλάτι
- 5-6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 680 γραμμάρια νερό





Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας από το βράδυ.
Αφήνουμε να μείνει στο ψυγείο 12 ώρες.
Την άλλη μέρα σε γάστρα που την έχουμε προθερμάνει για μισή ώρα στους 250 βαθμούς βάζουμε το ζυμάρι μας.
Το ψήνουμε μισή  ώρα σε αντιστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου