Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ



από την Eleni Kariofilli

Υλικά

- κουκιά
- αρακάς
- αγγινάρες
- άνιθος ψιλοκομμένος
- μάραθος ψιλοκομμένος
- 4 με 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 ξερό κρεμμύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι




Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια τον άνιθο και τον μάραθο.
Καθαρίζουμε τα κουκιά και τις αγγινάρες.
Σωτάρουμε τα λαχανικά μας (φυσικά προαιρετικά) και τα ρίχνουμε σε ένα ταψί.
Προσθέτουμε το νερό και το βάζουμε στο φούρνο.
Όταν το φαγητό μείνει με το λαδάκι του τότε είναι έτοιμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου