από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- κολοκυθοανθοί
- σκληρό τυρί
- αλεύρι
- νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- λάδι
Εκτέλεση
Πλένουμε τους κολοκυθοανθούς και αφαιρούμε τον στήμονα.
Σε ένα μπώλ ετοιμάζουμε ένα ελαφρύ κουρκούτι.
Σε κάθε ανθό βάζουμε ένα κομμάτι σκληρό τυρί και το κλείνουμε τυλίγοντας το.
Βουτάμε στο κουρκούτι τον ανθό και τους τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου