Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΗΓΑΝΙΤΟΙ



από την Vassiliki Nomikou

Υλικά


- κολοκυθοανθοί
- σκληρό τυρί
- αλεύρι
- νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- λάδι



Εκτέλεση

Πλένουμε τους κολοκυθοανθούς και αφαιρούμε τον στήμονα.
Σε ένα μπώλ ετοιμάζουμε ένα ελαφρύ κουρκούτι.
Σε κάθε ανθό βάζουμε ένα κομμάτι σκληρό τυρί και το κλείνουμε τυλίγοντας το.
Βουτάμε στο κουρκούτι τον ανθό και τους τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου