από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- ψωμί μπαγιάτικο σε φέτες
- 2 αυγά
- γάλα
- αλεύρι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε φέτες το μπαγιάτικο ψωμί.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπόλ και προσθέτουμε το γάλα και το αλεύρι κάνοντάς ένα χυλό.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και περιμένουμε να ζεσταθεί.
Βουτάμε τις φέτες στον χυλό και αμέσως μετά στο τηγάνι.
Τις σερβίρουμε είτε με αλάτι η τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου