Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΠΟΥΡΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ


από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
 - 3-4 γλυκοπατάτες
- ελαιόλαδο
- χυμό από 1-2 λεμόνια
- αλάτι
- 1 γεμάτη κουταλιά σούπας ταχίνι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις γλυκοπατάτες και τις ξεφλουδίζουμε. 


Τις λιώνουμε λίγο με ένα πιρούνι και τις βάζουμε στο μούλτι  .


Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και χυμό λεμονιού.
Πολτοποιούμε και αναμειγνύουμε τα υλικά μας. 
Προς το τέλος ρίχνουμε και το ταχίνι και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά.



Διορθώνουμε την γεύση με αλάτι και λεμόνι και σερβίρουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου