Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΣΕΦΤΑΛΙΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ


από την Eleni Xenophontos

Υλικά
- πιπέρι
- 2-3  σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. γουρτστερ σος
- πάπρικα
- λίγο τζίντζερ φρέσκο η σκόνη
-1 μπόλια πλυμένη σε ξύδι
- 1  μεγάλο κρεμμύδι
- 1 κιλό χοιρινό  κιμά μετά λιπάκια του
- 2 κούπες μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2  φέτες ψωμί μουλιασμένο σε κρύο γάλα
- αλάτι


Εκτέλεση
Σε να βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε. Πλάθουμε σε μακρόστενα σχήματα. Τα τυλίγουμε στην μπόλια και τα περνάμε στα διπλά μεταλλικά σουβλάκια και τα ψήνουμε. 
Συνοδεύονται με τζατζίκι και ταχίνι μέσα σε κυπριακή πίτα,. 
Καλή μας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου