από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 κούπα μεγάλη ταχίνι ακατέργαστο (αλλιώς λέγεται βάση ταχινιού)
- 4/5 της κούπας περίπου χλιαρό νερό
- 2 λεμόνια
- λίγο αλάτι
- 4-5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1-2 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
Βάζουμε το ταχίνι στο μούλτι με το νερό. Μόλις τα χτυπήσουμε λίγο θα δούμε να σφίγγει το μείγμα μας
Αρχίζουμε να αραιώνουμε προσθέτοντας εναλλάξ το λάδι και τον χυμό απ τα λεμόνια.
Προσθέτουμε και το σκόρδο, βάζοντας όσο μας αρέσει.
Νοστιμίζουμε με το αλάτι καιιιιιι αυτό ήταν!!!!
Έχουμε ένα απ τα πιο νόστιμα και υγιεινά ντιπ!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου