Υλικά
- 1 κεσέ γιαούρτι
- 1 κεσέ( το άδειο από το γιαούρτι) φρέσκο γάλα
- 1 κεσέ τριμμένη φέτα
- λίγο ελαιόλαδο ( σφηνάκι)
- 3 αυγά
- πιπέρι
- 1/2 κεσέ νερό
-- κι όσο πάρει αλεύρι φαριν απ ( πήρε 2 γεμάτους κεσέδες γιαουρτιού)
- 1 κεσέ τριμμένη φέτα
- λίγο ελαιόλαδο ( σφηνάκι)
- 3 αυγά
- πιπέρι
- 1/2 κεσέ νερό
-- κι όσο πάρει αλεύρι φαριν απ ( πήρε 2 γεμάτους κεσέδες γιαουρτιού)
- αλάτι
Εκτέλεση
Τα ανακατεύω καλά.
Λάδωσα ένα ταψάκι και έβαλα το μείγμα και το έψησα σε μέτριο φούρνο ,αντιστάσεις για περίπου 35 - 40 λεπτά.
Μπορείτε να βάλετε ότι τυριά θέλετε.
Επίσης στην φωτο που έχω έβαλα πρώτη φορά
στο τελείωμα φέτα από γαλοπούλα και Γκούντα.
( δεν τρελάθηκα )
Άλλοι κόβουν κομμάτια αλλαντικά κ το βάζουν ενδιάμεσα στο μείγμα... Καθένας
όπως του αρέσει..
Το θέμα είναι πως είναι γρήγορο ,ξεκούραστο.. Δηλ τεμπέλικο
Σημείωση: ξέχασα να πω , πως έβαλα και λίγα τυριά τριμμένα εκτός από φέτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου