από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 πακέτο μανιτάρια
- 1 ματσάκι μυρώνια
- 4 με 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1/2 ματσάκι άνιθος
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 ποτήρι κρασί
- λάδι
- λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε στην μέση.
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα ψιλοκόβουμε.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια και τα κρεμμυδάκια με πολύ λίγο νερό να μαραθούν.
Μόλις σωθεί το νερό ρίχνουμε το λάδι και το αφήνουμε να τσιγαριστούν.
Προσθέτουμε τον άνιθο και τα μυρώνια χοντροκομμένα αλάτι και πιπέρι.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε να βράσουν.
Όταν σωθούν τα υγρά τους τότε τους ρίχνουμε το λεμόνι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου