από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- ροκφόρ
- γάλα εβαπορέ
- λάδι
- 2 κουταλιές γιαούρτι
- 1 κουταλιά μαγιονέζα
- σκινόπρασο
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε το ροκφόρ σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε γάλα εβαπορέ και πολτοποιούμε το ροκφόρ.
Προσθέτουμε λάδι.
Το χτυπάμε με το μίξερ χειρός.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Ρίχνουμε στο τέλος το σκινόπρασο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου