από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- θράψαλα
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε τα θράψαλα αφαιρούμε από την ραχοκοκκαλιά το κόκκαλο και αφου τα καθαρίσουμε τα κόβουμε σε κομμάτια.
Τα τοποθετούμε σε ταψί ρίχνουμε το αλατοπίπερο και την ρίγανη και από πάνω το λάδι.
Δεν ρίχνουμε νερό διότι θα βγάλουν τα θράψαλα.
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε κλασικό φούρνο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου