από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 500 κιμά μοσχαρίσιο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- ψίχα από 2 φέτες μουσκεμένο ψωμί ξερό
- 1 κσ ξύδι
- 1 κσ ούζο
- 2 κσ ελαιόλαδο
- 3 κσ μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 κσ δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1κσ ρίγανη
Εκτέλεση
Ενώνουμε τα υλικά και αφού τα ζυμώσουμε καλά στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον.
πλάθουμε τα κεφτεδάκια τα περνάμε ελαφρά από αλεύρι και τα απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ενώνουμε τα υλικά και αφού τα ζυμώσουμε καλά στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον.
πλάθουμε τα κεφτεδάκια τα περνάμε ελαφρά από αλεύρι και τα απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε 20 λεπτά στους 180 0 μέχρι να ροδίσουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου