από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- θράψαλα
- πιπέρι
- αλεύρι
- αλάτι
- χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα θράψαλα και αφού τα πλένουμε τα κόβουμε σε κομμάτια.
Τα αφήνουμε να στραγγίξουν και τα πιπερώνουμε.
Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι λίγα λίγα για να μην βράσουν στο λάδι.
Αλάτι αποφεύγουμε να ρίξουμε για να μην βγάλουν υγρά αλλά και να μην πετάνε λάδι στο τηγάνισμα.
Αλάτι και χυμό λεμονιού μετά το τηγάνισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου